Games

Gazdálkodj MOD Apk (Unlimited Resources)


Download Latest APK MOD for Gazdálkodj, This MOD Includes Unlimited Game Resources. Download Now! Last Version of Gazdálkodj

A népszerű “Gazdálkodj okosan!” társasjátékhoz hasonló (de azzal nem azonos!) játék. A cél, hogy lakást vásárolj, és ügyes gazdálkodással (meg persze némi szerencsével) elsőként rendezd be.

Az alkalmazás többféle játékmódot tesz lehetővé:
– Gépi játékosok ellen (1,2, vagy 3 ellenféllel)
– Társasjáték formában (nincs gépi játékos, a játékosok egymás után lépnek)
– Egymás ellen, online (szintén 1,2, vagy 3 ellenféllel)

Kétféle játéknézet közül választhatsz a Beállításokban: teljes tábla nézet, vagy tekerhető játékmező nézet. Az előbbi változat tabletekre ajánlott.

A Beállításokban ezenkívül többféle szabály kiválasztható (hatos után lehessen-e újra dobni, csak a kijelölt mezőkön lehessen lakást vásárolni, negatív szerencsekártyák kikapcsolása, kezdő pénzösszeg). Állítható még a játék sebessége, és az ellenfelek száma.

A bábud színét a kezdőképernyőn, a felhasználóneved mellett látható bábura koppintva állíthatod át. A felhasználónevet a névre koppintva tudod megváltoztatni.

Az áruházat, valamint a lakás-, utalvány-, vagy biztosításvásárlási párbeszédablakot a következő dobás előtt újra meg lehet nyitni, akár akkor is, amikor a következő körben sorra kerülsz. Teljes táblás nézetben a megjelenített mezőre, “tekerős” nézetben a játéktáblára kell koppintani hozzá. Ez egyelőre csak offline és táblajáték módban érvényes. -Az ellenfél/ellenfelek bábujára koppintva arra a mezőre ugrik a játéktábla (a nézetnek megfelelően), ahol az ellenfél tartózkodik.

Mielőtt játszanál, érdemes elolvasni a szabályokat, a Tudnivalók menüpont megnyitásával.

A Gazdálkodj okosan! társasjáték jogvédett tartalmai természetesen nem kerültek felhasználásra a játékban. Minden ábra, a játéktábla, és az egyéb játékelemek is saját készítésűek.

bt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close